Jump to content
PirateClub.hu

Msi P45


Recommended Posts

Sziasztok, nekem egy Msi p45 dimond (gamer) alaplapom van, hát ez nem egy mai darab, ebből látszik nem mostanában foglalkoztam ilyen dolgokkal, de most még is úgy gondoltam, hogy fejleszteném a videokártyát, de nem tudom most hol tartunk vagy mi van most mi az amit ebbe bele tudok tenni? főként csak Nvidia típus érdekelne. tudtok nekem ebbe segíteni? mit jelen most a pci-e 2,0 2,1 3,0? 

Link to comment
Share on other sites

Hello

ez a konfig jelenleg:
 

- MSI P45 Diamond 

- Intel Core2 Quad Q9550 2,83GHz

- GEIL 2x2GB 1333MHz DDR3 Ultra Kit2 6-

- Western Digital 5001AALS 500GB 32MB SATAII 7200RPM 2 db

- Chieftec DT750C14S 750W APFC

- Codegen M611-CA MIDI ATX2 400W

- MSI PCI-E N260GTX-T2D896-OC Twin Frozer cooling

 

és ha számít a gta 5 tel szeretnék játszani, nem álmodozom full grafikáról meg semmi csak ne kelljen mindent legkisebbre állítani, olyan közép jó lenne

azt tudom hogy kell még memória is, de az nem változott annyit azóta :)



 

Link to comment
Share on other sites

Majdnem egy a gépünk teljesítménye.Aláírásomban látható is.Egyébként én nekem is egy MSI N260 GTX Twin Frozr OC kártyát váltott a 660-as.Mielőtt vettem kérdeztem direkt számítástechnikai cuccokat forgalmazó oldalaknál (többnél is), mind azt írták hogy nem lesz különbségem mert csak 775-s foglalatú processzorom és DDR2-s memóriám van.Ennek ellenére megvettem a 660-st, és nem csalódtam.Sokkal többet tud a gép tőle.

 

Keret mennyi rá? Én kb fél éve vettem azóta nem nagyon néztem a piacot e-téren.

Link to comment
Share on other sites

igen, az nem igaz, h nem lesz jobb a 775 miatt, de a boltosok sokszor ezt mondják hátha veszünk komplett gépet :)
30 - 40 ezer körül gondolkodtam esetleg 50 ezer

van is egy kiszemeltem de nem tudom ezzel mennyivel lenne jobb vagy ez a kártya mennyivel tud többet mert nem ismerem már őket:

MSI N730-4GD3

Link to comment
Share on other sites

730 nem igazán nagy előrelépés.Minimálisan tud többet mint a 260-as.Inkább egy 750TI. Igaz több mint a 730, de többet is tud.Mondjuk én ha lenne még mindig a 660-st venném ugyanúgy 50-ért ahogy vettem.

Mondjuk egy ilyet. nem muszáj innen venned, de ha maradni akarsz a TF verziónál ez jó lehet:

 http://ipon.hu/webshop/product/msi_n750ti_tf_2gd5_oc_gtx750ti_2gb_gddr5_pcie/586479
Link to comment
Share on other sites

Nah ez is egy segítség, hogy azt mondtad nem tud többet sokkal az amit kinéztem, de nekem ne írj ilyet hogy maradni akarok a TF verziónál :D

fogalmam sincs mi az a TF verzió a Ti az valszeg a titánium sorozat vagy verzió ha nem tévedek de a TF-et nem tudom én mikor a mostani gépem meg vettem utána már egyáltalán nem foglalkoztam  a hardveres részekkel 

ha te azt mondod nem jó a TF vagy a 660 jobb megfontolom talán azt is, tényleg nem tudom hogy most mi a jó meg mi nem

(Idő közbe rájöttem, hogy a twin forze -t jelentheti a TF az meg a hűtésével kapcsolatos akkor hát igazából nekem, mindegy mivel van hűtve csak ne melegedjen túl az a lényeg pl. egy nyári 35 fokban ami a szobába még melegebb ) :)

Link to comment
Share on other sites

Azért írtam a TF hűtősre(Twin Frozr) mert az már nálam bizonyított, meg nálad is gondolom.Ha melegszik szépen emeli a fordulatát és hűt, igaz a a hangja is emelkedik.

Van amúgy nem TF verziós is:

http://ipon.hu/webshop/product/msi_n750ti_2gd5_oc_gtx750ti_2gb_gddr5_oc_pcie/586350
Link to comment
Share on other sites

Köszönöm szépen a segítséget! most várok egy pár napot míg meg lesz a játék, mert többen mondták ismerősök közül (meg ahol a játékot vettem Media markt), h előbb nézzem meg ezzel a kártyával, hogy megy mert lehet meg üti azt a szintet amit elvárok (ugye hangsúlyoztam még elején, h nem álmodok max grafikáról) és akkor nem kell költeni rá ha meg nem akkor ráérek később is fejleszteni.

Link to comment
Share on other sites

Egyetértek én is hogy elég lehet hozzá, de szerintem úgy fogsz járni mint én.El fog vele birkózni valószínű, de ezzel egyetemben meg fog nőni a hőtermelése is, ez pedig kihat majd a hangos ventilátorra.Félreértés ne essék nem akarlak rábeszélni hogy vegyél másik kártyát csak a tapasztalatom írom.Mint írtam nekem is N26 GTX volt és miután elsőnek egy Core2Duo E7400-al hajtottam semmi gond nem volt még úgy se hogy a 2.8 helyett 3.2-n ment a proci.Miután betettem a 9550-t ami szintén húzva van 3.4-re, rendesen megemelkedett a teljesítménye a kártyának, de szinte állandóan 70 fok fölött járt a hőmérséklete a kártyának, de elérte egyszer a 82 fokot(Szinte fűtőtest lett)Emiatt váltottam csak mer nyáron nem igazán jó ha melegszik a gép.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...