Jump to content
PirateClub.hu

Karib-tenger kalózai 5


hankock
 Share

Recommended Posts

Karib-tenger kalózai 5 hírek – Johnny Depp visszatér, Rob Marshall nem biztos

 

12 napja vetítik a mozik a Karib-tenger kalózai – Ismeretlen vizeken-t, és már 690 milliós összesített bevételnél tart – a Disneynél természetesen már az ötödik rész tervezésével vannak elfoglalva.

A Cinemablend értesülései szerint Johnny Depp a korábbi hírekkel ellentétben szeretne visszatérni a folytatásban is, mindössze annyit kér, hogy tartsanak egy kis szünetet az új rész előtt. A stúdió persze nem csupán őt, hanem Rob Marshall rendezőt is ismét szeretné a sikercsapatban tudni, ám mivel Marshall még nem fedte fel ezirányú szándékait, készülnek “B” tervvel is.

A tartalékterv egy rövidített direktor-lista, ami a – Disney szerint – franchise átvételére alkalmas rendezők nevét tartalmazza: Tim Burton, Shawn Levy, Sam Raimi, Chris Weitz és Alfonso Cuaron szerepel rajta.

A döntés egyelőre Marshall kezében van – várjuk a további híreket.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Nem tudom mi fog ebből kisülni, de a 4. résznél már nem éreztem azt, hogy a Karib tenger kalózait nézném. Már a sokaknak kedvenc hajóját a Fekete Gyöngy látványát se tudtam élvezni.. csak egy jelenet volt róla, amikor bezárták egy palackba a hajót. Ráadásul Jack, hogy fogja kiszedni a palackból a Gyöngyöt? Fogjuk-e még látni? (A Gyöngyre gondoltam.)

 

U.i.: Főleg, hogy az egész sorozat erről a gyönyörű hajóról szól.. :)

 

pirates-of-the-caribbean-dead-mans-chest-20060711044636864.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

A Disney sikeresen keresett, és végül sikerült forgatókönyvírót találni A Karib-tenger kalózai franchise következő részéhez. Ami viszont hiba, hogy ez az egyetlen biztos információ a filmről, semmi más nem biztos egyelőre a filmmel kapcsolatban.

 

A Disney Jeff Nathanson (Kapj el, ha tudsz; Indiana Jones és a kristálykoponya királysága, Terminál) személyében megtalálta a megfelelő embert A Karib-tenger kalózai-sorozat következő, szém szerint az ötödik részének megírására. Így legalább már a forgatókönyvíró személye ismert, viszont senki más nem. A rendezői szék egyelőre üres, és azt sem tudjuk egyelőre kik játsszák majd a főszerepeket. Johnny Depp visszatérése biztosnak tűnik, de hivatalosan még nem írt alá a filmre. Penelope Cruz visszatérése is valószínűsíthető, de egyelőre még nem kapott kézhez olyan forgatókönyvet, amire igent mondana. További korábbi sztárok, mint Keira Knightley és Geoffrey Rush visszatérésében is bízik a Disney, de az ő szereplésükre vajmi kevés esély kínálkozik.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Nemrég jelentették be, hogy Joachim Ronning és Espen Sandberg fogja dirigálni a Karib-tenger kalózai 5. részét. Jerry Bruckeheimer producer a Playlistnek elmondta, hogy látta a duó korábbi munkáit, teljesen lenyűgözték őt. Megkeresték őket, megmutatták nekik a forgatókönyvet és azonnal rengeteg remek ötlettel álltak elő. Hol tartanak most? „Pénteken érkeztek Hollywoodba, berendezkedtek és máris hozzáláttak a munkához. Most éppen dizájnerek leszerződtetésével foglalkozunk, ha ez megvan jöhet a következő lépés.”- árulta el a producer.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

A Disney több információt is megoszott a filmmel kapcsolatban, például elárulta, hogy a Karib-tenger kalózai 5 hivatalos címe Pirates of the Caribbean: Dead men Tell No Tales lesz, illetve Johnny Depp ötödszörre is visszatér a kissé habókos, ám legalább annyira szerethető Jack Sparrow kapitány szerepében. A filmet a Kon-Tiki Oscar-díjas rendeződuója, Joachim Ronning és Espen Sandberg rendezi, a sztori pedig állítólag nem a korábbiak folytatása, hanem önálló epizód lesz, viszont nem tér el a franchise hangulatától és szellemétől. A Karib-tenger kalózai 5 2015. július tizedikén kerül a mozikba, a forgatásról pedig még nincs hír, de valószínűleg 2014 elején kezdődhet.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

2015-re talán lesz belőle valami, addig majd csak kiderülnek dolgok a sztoriról is. Az meg hogy nem folytatás hanem különálló rész elég pontatlan megfogalmazás, mert különálló résznek vehetjük azt, hogy kiszabadítják a gyöngyöt, de vehetjük akár szimpla folytatásnak is...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
A Disney Jeff Nathanson (Kapj el, ha tudsz; Indiana Jones és a kristálykoponya királysága, Terminál) személyében megtalálta a megfelelő embert A Karib-tenger kalózai-sorozat következő, szém szerint az ötödik részének megírására.

Ajjaj... ha az a pacák írja a Karib 5 forgatókönyvét, aki elb***ta az Indy 4-et, akkor attól félek Johny Depp sem tudja majd megmenteni az új kalózos mozit. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Az ötödik résznek már régóta van címe, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, vannak rendezői (Joachim Ronning és Espen Sandberg), csak a Disney vezérigazgatója Alan Horn szerint értékelhető forgatókönyve nincs. Legutóbb épp Jeff Nathanson írt egy vázlatot, de az sem ütötte meg a mércét. Nem baj Bruckheimer lelkes. Frissítette a naptárát, és megcélozta 2015 elejét forgatásra. Kinek kedve még egy Jack Sparrow kalandhoz?

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Az új Karib-tenger kalózai mozi az ausztráliai Queensland-en fog majd forogni, a története pedig az 'Ismeretlen vizeken' után veszi fel a fonalat. Johnny Depp mellett valószínűleg Penelope Cruz-t is viszont láthatjuk, aki ráadásul Bardem felesége. Ezenkívül egyes híresztelések szerint Orlando Bloom is visszatérhet Will Turner szerepében.

Javier Bardem-től nem idegenek a negatív karakterek. A 2012-es Skyfallban ő tört rengeteg borsot James Bond orra alá, nem sokkal előtte pedig egy Oscar-díjjal gazdagodott a Nem vénnek való vidékben nyújtott alakításáért. A színészt legközelebb a 2015 február 20.-án megjelenő, The Gunman című filmben láthatjuk majd a vásznon.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Bruhahahahaha!

Reboot lehet A Karib-tenger kalózai 5

Úgy tűnik, hogy újraindítják A Karib-tenger kalózait.

A Karib-tenger kalózai-filmsorozat legújabb epizódjával kapcsolatos késlekedés remek példa arra, hogy még egy 1 milliárd dollárt kaszáló széria sem kezelhető maradéktalan sikerként. A Disney ugyanis, ha teljesen elégedett lett volna a 4. rész teljesítményével, akkor valószínűleg mindent megtett volna, hogy a folytatást mihamarabb bemutassa, azonban, mint az ismeretes, a tervezett 2015-ös premiert tavaly ősszel elhalasztották Egy ideig még az sem volt biztos, hogy lesz ötödik epizód, azonban pár hónapja már számolhatunk a 2017-es júliusi premierdátummal.

A hat év kihagyás új forgatókönyvet és lehet, hogy rebootot fog jelenteni, legalábbis erről beszélt a minap Orlando Bloom, akiről korábban kiderült, hogy visszatérhet a sorozatba. A színész az IGN-nek elmondta, hogy még nem biztos, hogy szerepelni fog az ötödik részben, de azt tudja, hogy újraindítják a sorozatot - minden bizonnyal azért, hogy új nézők is csatlakozhassanak. Bloom elmondása szerint az új filmeket egyik fő szála karakterének kapcsolata lenne a fiával. Mindezt persze trükkös lesz megoldani, tekintve a legutóbbi részekben bekövetkezett eseményeket.

Az ötödik epizóddal kapcsolatban egyelőre csak az vehetjük biztosra, hogy Johnny Depp és Geoffrey Rush mellett szerepelni fog benne Brenton Thwaites, a fő rosszfiú pedig Javier Barden lesz. A film rendezői Joachim Rønning és Espen Sandberg.

sg . hu

http://sg.hu/cikkek/109592/reboot-lehet-a-karib-tenger-kalozai-5
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...