Jump to content
PirateClub.hu

X-Men 4: Days of the Future Past (szinkronos előzetessel)


hankock
 Share

Recommended Posts

A Movieweb közelebbről is szemügyre vette Matthew Vaughn fizimiskáját és ha már így tett, villámgyorsan meg is rohamozta őt pár kérdéssel az X-Men: Az elsők folytatásával kapcsolatban.

 

A rendező elárulta a honlap munkatársának, hogy Az elsők folytatásában Magneto egy új szereplővel méri össze erejét, aki rendkívül erős lesz és méltó ellenfele a fémek urának. Vaughn nem volt hajlandó elárulni, hogy kiről van szó de mindenkit biztosított róla, hogy nem fogja további karakterekkel bővíteni az első részben megismert csapatot, csupán az új ellenféllel. Szerinte mivel a Professzor tolószékbe kerül, Magneto-nak szüksége van egy új nemezisre, de vajon ki lehet az, hiszen ha Magneto gonosszá válik akkor nem lehet az új karakter is az... ti ismertek olyan jó fiút az X-Men képregényekből aki feltudná venni a harcot Magneto-val? Vaughn egyébként hozzátette azt is, hogy Ian McKellen, Patrick Stewart és Hugh Jackman is feltűnhet a második fejezetben.

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
Az Éhezők viadala 2 miatt csúszik az új X-Men

 

A Fox nem lett volna köteles megvárni a 2013 egyik legnagyobb kasszasikerének, a Futótűznek az elkészítését, mégis úgy döntött, hogy januárra halasztja az új X-Men forgatásának kezdését.

 

A Heat Vision értesülései szerint januárban kezdhetik el forgatni az X-Men: Az elsők (X-Men: First Class) második részét a 2011-es film rendezőjének, Matthew Vaughnnak a dirigálása mellett. A 20th Century Fox eredetileg őszre tervezte a forgatási munkálatok kezdését, azonban végül a stúdió úgy döntött, hogy kitérnek Az éhezők viadala második részének, a Futótűznek a forgatása elől, mely augusztus végén kezdődhet el.

 

Mindez Jennifer Lawrence miatt történik, aki Az éhezők viadalában a főhősnőt, Katnisst alakítja, míg az X-Men-filmben a Rejtély nevű mutánst. A Fox ezzel a lépéssel egyébként mondhatni nagy szívességet tett a Lionsgate stúdiónak, hiszen mivel Lawrence először a Foxhoz írta alá szerződését, ezért az X-Men: Az elsők folytatásai élveztek volna elsőbbséget, ha időpont-egyeztetési gondok merültek volna fel.

 

sg

Link to comment
Share on other sites

Ugyan már, valószínűleg az éhezők folytatása mégnagyobb siker lesz(első rész 3 hét alatt 120 millával többet kaszált mint Az elsők összesen), ezt meglovagolva valószínűleg Mystique több szerepet kap, vagy legalábbis vele reklámozzák a folytatást...rafkósak ezek. ;)

Természetesen, várós.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Az X-Men ? Az elsők folytatása 2014. július 18-án érkezik a mozikba...

...ugyanazzal a Matthew Vaughn rendezővel, akinek az első részt is köszönhetjük. De vele természetesen visszatér a stáb is, a főbb szerepekben ismerős arcok köszönnek majd vissza, így Michael Fassbender mint Magneto, James McAvoy mint X Professzor, Jennifer Lawrence mint Mystique, és Nicholas Hoult mint a Bestia. A folytatás egyelőre nem rendelkezik új alcímmel, de nagyon remélem, hogy nem Az elsők 2, avagy a Másodikok lesz (bár a magyar fordításban bármi megeshet). A forgatókönyvet az X-Men világában már jártas Simon Kinberg hozza (X-Men ? Az ellenállás vége), Vaughnnal szorosan együttműködve. A forgatás a tervek szerint januárban kezdődik, amint Jennifer Lawrence befejezi a Futótűzön való munkálatokat.

cinestar.hu

Messze van még...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Lehetséges sztori:

Bryan Singer producer tegnap megerősített a hír, hogy a X-Men: Days of Future Past, azaz az “elmúlt jövő napjai” címet kapta a tavaly bemutatott X-Men: Az elsők folytatása, amivel a képregények azon sztorivonalára utalnak amely egy alternatív jövőben játszódik. Ebben az idősíkban a Brotherhood of Evil Mutants, egy gonosz mutánsokat tömörítő szervezet megölt egy igen fontos szenátort, ezért az emberiség totális háborút indított ellenük, létrehozva a Sentinel nevet kapott óriási, szinte legyőzhetetlen robotokat, melyek egyetlen célja a mutánsok levadászása.

A kérdésre, hogy hogy nem fogja-e keresztezni az új film a régieket, Singer elárulta a tervét, hogy nagyszabású tervei vannak a franchise-zal. “Nagy vágyat érzek, hogy kiterjesszem az X-men Univerzumot, ami önmagában is szinte akkora, mint a Marvel univerzum. Azt hiszem, ideje kinyúlni felé és felfedezni, esetleg kapcsolatot teremteni a filmek között. Ebből láthattok majd ízelítőt”

Magáról a filmről a következőt nyilatkozta a producer: “Elárulom, hogy már van hozzá forgatókönyvünk és pár hónapon belül elkezdjük a forgatást is. Nagyon ambíciózus lesz. Days of Future Past a címe és nem csupán a képregény aspektusát, de teljesen új dolgokat is tartalmaz.”

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Lassan kialakul a végleges a formája az X-Men: Az elsők folytatásának. Ehhez segítséget is hívott a Warner Mark Millar személyében, aki a Wanted és Ha/Ver képregények teremtője.

 

Mark máris belelendült a konzultálásba, hiszen egyik elképzelése bekerül a előkészülőben lévő produkcióba: a halálos ellenségnek számító őrszemek. "Vaughn egy hatalmas, sci-fis X-Men: Days of Future Past-ot céloz meg. Az X-Menek találkoznak Terminátoraikkal. Kaptok robotokat, kaptok időutazást, kaptok szuperhősöket mindezt egy filmben." A képregény szerint Kitty Pryde elméjével üzen a fiatalabbik énjének a borzalmas jövőről. Kelly szenátor meggyilkolása után megszületnek az őrszemek, hogy ellenőrzésük alá vonják az Egyesült Államokat mutánsok után kutatva. Az egész abban csúcsosodik ki, hogy a mutánsok rabszolgaságba, és internáló táborokba kerülnek. A film forgatása jövő januárban kezdődik, és 2014 júliusában jelenne meg a mozikban.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Hugh Jackman szerint Dunát lehet majd rekeszteni a szuperhősökkel akik az új X-Menben szerepelni fognak, pontosabban visszatér mindenki az összes előző filmből. Érdekes fejlemény meg kell hagyni.

 

Azt már tudhattuk hogy Hugh Jackman visszatér, nem csak cameo szerepben az X-Men: Days of the Future Past-ban, és hogy Ian McKellen és Patrick Stewart is – az időutazós buli miatt is logikus – de egy interjújában Farkas elmondta hogy mások is felbukkannak. „Nem lesz elég hely a papírodon ha mindet felsorolnám. Minden színész, aki valaha szuperhős ruhát húzott magára ott lesz. Az időutazás egy lényeges pontja a filmnek, és nagyon akció dús lesz az egész.”

A film Chris Calermont és John Byrne 1982-es képregénye, az Ultimane X-Men alapján készül Bryan Singer kezei által. Az időutazás pedig oly módon jön a képbe, hogy a történet szerint egy fontos szenátort kivégez egy ismeretlen mutánsokból álló csapat, aminek következményeként boszorkányüldözés indul a mutánsok ellen, a gigantikus Sentinel robotok segítségével. Kitty Pride pedig megkezdi az időutazást, hogy más mutánsok segítségével visszamenjenek a múltba és elejét vegyék a katasztrófának. Mivel Jackman szerint „minden színész, aki valaha szuperhős ruhát húzott magára ott lesz”, ezért könnyen meglehet, hogy Ellen Page fogja játszani ismét Kitty Pride-ot.

2014 július környékén érkezik a film, főbb szerepekben (legalábbis akit eddig nem csak pletyka által ismerünk) James McAvoy, Michael Fassbender, Rose Byrne, January Jones, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Patrick Stewart, és Ian McKellen.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

A Marvel-képregények írója kreatív konzulensként vesz részt Bryan Singer következő X-Men-jében, éppen ezért lehetnek érdekesek az infók amiket elhintett a Sentinel robotokról és a többi karakterről.

 

Miután kicsit lenyugodtak a kedélyek a sok régi karaktert és színészt felvonultató folytatást illetően, egy bennfentestől is hallhatunk pár érdekes dolgot a történet kulcsfiguráiról. Millar szerint a Sentinel robotoknak nagy szerepe lesz a filmben (ugyebár ők azok akiket az emberek a mutánsokra „uszítanak”).

„Nem akarok túl sokat mondani, de a Sentinel-ek fontos részei a sztorinak. Nagyon szuperek lesznek, és ez látszani is fog az előzeteseken. Mindannyian erre vártunk amióta az X-Men: Ellenállás végében láthattuk az egyiknek a fejét. Most végre tényleg megkapjuk őket.”

 

http://www.youtube.com/watch?v=2Z7BLhkXOio

 

A kérdésre, hogy hogyan fog megférni egymás mellett ennyi karakter azt felelte:

„Minden karakternek meglesz a maga jelenete amikor kibontakozhat. Mindenki okkal került bele, tehát nem lesz probléma a sok karakter.”

Kitty Pryde karakteréről pedig csak annyit mondott, hogy: „Nem mondhatok róla semmi fontosat. Amint elhagyná valami a számat, az interneten egyből nagy feneket kerekítenének neki. Elég ha csak annyit mondok: a Kitty Pryde rajongók elégedettek lesznek.”

2014 július a premier, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Patrick Stewart, Ian McKellen, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, és Hugh Jackman a főbb szerepekben.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

A héten Bryan Singer elhúzott még egy mézesmadzagot az X-Men Days of Future Pastra várók sorai előtt, twitterén írta, hogy Peter Dinklage, a Trónok harca (Game of Thrones) sorozat aduásza is leszerződött a filmre. Akkor sokan úgy vélték, hogy a színész Puck-ot, az Alfa különítmény kanadai mutánscsapat egyik tagját fogja megformálni.

Az MTV információja szerint Dinklage nem őt, hanem Bolivar Trask-et alakíthatja. Trask a képregényben egy feltaláló volt, akinek erősen szúrta a szemét, hogy a mutánsok száma egyre csak nő és nőt, ezért megalkotta az Őrrobotokat, hogy ezekkel védje az embereket és levadássza a mutánsokat.

 

fimdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

A Farkas stáblista utáni jelenetét még nem láttuk, de alant olvasható a leírása, legalábbis állítólag ezt teszik be a legeslegvégére.

Tehát spoiler:

Két év telik el, Farkas egy reptérre sétál be, amikor az összes fémérzékelő megbolondul és különféle tárgyak emelkednek a levegőbe. A mutáns mögött Magneto álldogál és arra figyelmezteti, hogy egy közös ellenségük feltett szándéka, hogy megsemmisíti az összes hozzájuk hasonlót. Magneto azt is elárulja, hogy az illető hatalmas robotokat, Őrszemeket épít és így akarja kivitelezni szándékát. Megkéri, hogy csatlakozzon hozzá, hisz a cél közös, mentsék meg közösen a mutáns fajt. Farkas nemmel felel és furcsállja is, hogy a Fém Ura egyáltalán rá gondolt. Ekkor a körülöttük lévő emberek megmerevednek, majd X Professzor gurul be a képbe.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

Bryan Singer, Az eljövendő múlt napjai rendezője, elárulja, mikor játszódik az időugrálós mutánshadsereget felvonultató film. "Tíz évvel játszódik az X-Men 3 után, nagyjából. A múltbeli pedig szintén körülbelül tíz évvel játszódik az Elsők után." Bár csak tíz év telt el, ez bőven elég idő ahhoz, kialakuljon az az utópisztikus helyzet, melyben a mutánsokat szó szerint üldözik és koncentrációs táborokba száműzik. A Comic-Conon kiderült az is, hogy Farkas időt is fog utazni, hála Kitty Pride-nak. Erről árult el egy kicsit többet Singer.

Ez egy saját történet, ami a Days of Future Past-on alapul. Kitty a fő elősegítője ennek, az ő ereje segíti, hogy ez megtörténjen, de Farkas az, akinek az ereje megengedi, hogy ez az utazás létrejöjjön. Charles egy sötét lyukban találkozik vele, Erik pedig épp az erejét gyűjti. Teljesen más helyen vannak.

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...